Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πένθος στον ΠΑΣ Ωρωπός, νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος Βασίλης Μερκούρι…

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στον ΠΑΣ Ωρωπός, καθώς ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Βασίλης Μερκούρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις παλιές φυλακές της περιοχής.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οδηγός αυτοκινήτου (που είχε καταναλώσει αλκοόλ) μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο Βασίλης, που εργαζόταν ως ντιλιβεράς. Μάλιστα, αφού χτύπησε τον 17χρονο εξαφανίστηκε. Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε.

Το πρωί που ο 17χρονος κατέληξε στα τραύματά του, ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανακάλεσε και τότε εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα. Σημειώνεται πως ο νεαρός ντελιβεράς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Η ανακοίνωση :

“Απ αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω από τις παλιές φυλακές Ωρωπού.

Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ).

Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο.

Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected