Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βέροια : Νέες υπηρεσίες από το Πρότυπο Παιδοψυχολογικό Κέντρο του κ. Αντώνη Καραβασίλη

Το Πρότυπο Παιδοψυχολογικό Κέντρο του Αντώνη Καραβασίλη επεκτείνει τις υπηρεσίες του.

Πλέον, εκτός από την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων, το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου θα αναλαμβάνει την ψυχοθεραπεία και την υποστήριξη ενηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες όλων των ηλικιών, οικογενειακή – συστημική ψυχοθεραπεία σε γονείς παιδιών και εφήβων και θεραπεία ζεύγους.

Ακόμη, το πρότυπο Παιδοψυχολογικό κέντρο λόγω της αυξημένης ζήτησης θα εντάξει και υπηρεσίες ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της λογοθεραπείας θα γίνεται διάγνωση, αξιολόγηση και αντιμετώπιση προβλημάτων και διαταραχών που σχετίζονται με την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του κέντρου Αντώνης Καραβασίλης :

“Η προτίμηση και η αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος μας συγκινεί όλους και μας ωθεί να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και με μεγαλύτερη σύνεση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, οι αυξημένες ανάγκες ενηλίκων γονέων και μη για συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία μας έκανε να εντάξουμε στις υπηρεσίες μας την ψυχοθεραπεία ενηλίκων, τη θεραπεία ζεύγους και την οικογενειακή συμβουλευτική υποστήριξη, πάντα με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, καθώς εργαζόμαστε στα πλαίσια της ψυχολογικής υποστήριξης με τα παιδιά παρατηρήσαμε κάποιες αυξημένες ανάγκες για λογοθεραπευτική παρέμβαση. Άρα από εδώ και στο εξής θα υπάρχει κατάλληλα καταρτισμένος λογοθεραπευτής που θα δουλεύει με παιδιά και εφήβους και θα αναλαμβάνει περιστατικά που χρήζουν λογοθεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι το κέντρο είναι συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected