Basket

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Γιάννη, η Τσεχία αντίπαλος μας στους “16”

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πραγματοποίηση ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο για να υπάρχει διαρκής εκτίμηση της κατάστασης του.”

Αντίπαλος μας η Τσεχία

Τσεχία και Ισραήλ κονταροχτυπήθηκαν στα πλαίσια του τέταρτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ με κέρδος για τον νικητή τη επιβίωση του στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν το ροζ φύλλο αγώνα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, όπου θα βρουν μπροστά τους την Εθνική μας ομάδα. Το Ισραήλ αντίθετα γνώρισε τον αποκλεισμό στην ισοβαθμία με απολογισμό 2 νικών και 3 ηττών.

Το συγκρότημα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και μετά από ένα 5λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ πάτησε γκάζι και ξεκίνησε να χτίζει σημαντική διαφορά. Ο Άουντα με χουκ έγραψε το 46-27(16′) με το ημίχρονο να κλείνει στο 53-37 ύστερα από τρίποντο του Κίζλινκ. Οι Τσέχοι έκλεισαν το πρώτο κομμάτι του αγώνα με 7/10 τρίποντα, ενώ κυριάρχησαν και στους αιθέρες(23-13 τα ριμπάουντ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected