Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η Ολίμπια ανακοίνωσε την παραχώρηση ου Edwin Rodríguez στον Άρη

Απομένουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Ροντρίγκες από την Ολίμπια στον Άρη και οι παράγοντες της ομάδας της Ονδούρας το έκαναν γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Ο σύλλογός μας ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Έντγουιν Ροντρίγκες. Καλή τύχη, Έντγουιν”

Ο ποδοσφαιριστής είναι προγραμματισμένος να φτάσει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη , όμως πριν από την αναχώρησή του από την πατρίδα του έκανε δηλώσεις σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λέγοντας χαρακτηριστικά.

“Περιμένω μέχρι να γίνει επίσημο. Θα είναι ένα σημαντικό βήμα. Είμαι Ολίμπια από παιδί αλλά είναι όνειρό μου να φύγω στο εξωτερικό. Από μικρός περίμενα αυτή την ευκαιρία, με υπομονή και δουλειά”.

Για το ότι θα παίξει στην Ελλάδα, ο 22χρονος μέσος τόνισε: “Δεν μπορείς να περιφρονείς κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα όπου υπάρχουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και παίκτες από την Ονδούρα”.

Ακόμη, του έγινε ερώτηση για το αν του δίνει ηρεμία το γεγονός ότι θα έχει στον Άρη συμπαίκτη τον Λουίς Πάλμα: “Είναι καλό, γιατί είμαστε δύο παίκτες από την ίδια χώρα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected