Super League 1

Στο 1 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο του Γιώργου Κούτσια!

ΠΑΟΚ και Γιώργος Κούτσιας είχαν φτάσει στα… άκρα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το τελεσίγραφο της διοίκησης «ή ανανεώνεις, ή μένεις ανενεργός» έφτασε άμεσα στην πλευρά του 18χρονου επιθετικού.

Αυτή τη φορά η ανταπόκριση της οικογένειας ήταν άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης, με τους όρους που έβαλε πάνω στο τραπέζι η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ημαθιώτης σέντερ φορ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στις 250.000 ευρώ και σε βάθος τετραετίας να φτάνουν το 1.000.000 ευρώ!

Οι αρχικές απαιτήσεις της πλευράς Κούτσια είχαν κριθεί «εκτός λογικής» και είχαν απορριφθεί δίχως δεύτερη σκέψη από τον ΠΑΟΚ, που είπε «όχι» στις 300.000 το χρόνο και σε πριμ υπογραφής 200.000 ευρώ.

Ο νεαρός διεθνής αντιλήφθηκε πως θα πρέπει να «έρθει στα μέτρα της ομάδας», άφησε στην άκρη το πριμ υπογραφής και συμφώνησε στα όσα του προτάθηκε από πλευράς ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται μέσα στην Κυριακή (11/9) να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά του νέου συμβολαίου, το οποίο θα υπογράψει ο 18χρονος επιθετικός και στη συνέχεια θα προχωρήσει ο δανεισμός του στον ΝΠΣ Βόλος, απ’ όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο Superleague.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected