Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αναχώρησε για την Ουγγαρία η Εθνική Παίδων: «Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Η Εθνική Παίδων ολοκλήρωσε την εγχώρια προετοιμασία της και αναχώρησε για την Βουδαπέστη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία σε φιλικές αναμετρήσεις στις 13 και 15 Σεπτεμβρίου (15:00 και 11:00 αντίστοιχα).

Στόχο της Εθνικής, όπως δηλώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Αλεξιάδης, αποτελεί η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και καλοδουλεμένου συνόλου ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Είμαστε χαρούμενοι που συγκεντρωνόμαστε και πάλι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καθώς και για την προετοιμασία που πραγματοποιήσαμε. Με τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού και καλοδουλεμένου συνόλου ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Κόσοβο στις αρχές του επόμενου μήνα.

Οι δύο φιλικές αναμετρήσεις με την ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα της Ουγγαρίας θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της πορείας μας. Στόχος μας στους αγώνες όπως και στην προετοιμασία μας είναι να δούμε την πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας. Η σοβαρότητα και η ανταγωνιστικότητα ολόκληρης της αποστολής αποτελούν πρωταρχικούς παράγοντες για το μέλλον της ομάδας».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τις κλήσεις της Εθνικής Παίδων ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με την Ουγγαρία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected