Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Easy Education : Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για 150.000 εργαζόμενους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education ανακοινώνεται πως στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για 150.000 εργαζόμενους, σε τομείς αιχμής και ειδικότητες υψηλής ζήτησης.

Το ΚΔΒΜ Easy Education είναι αδειοδοτημένο και μετέχει επίσημα στο Μητρώο Παρόχων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ). Αυτή την περίοδο μάλιστα, υλοποιεί το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» για 80.000 ανέργους, της Δ.ΥΠ.Α. με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας,

Το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για 150.000 εργαζομένους θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU, στην προσπάθεια συμπλήρωσης, ενίσχυσης και αναβάθμισης των γνώσεων του εργατικού δυναμικού, και του εκσυγχρονισμού της οικονομίας.

Σημαντική ενημέρωση

Η εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων καθώς και η τελική επιλογή των ωφελουμένων του προγράμματος, αναμένεται να γίνει με σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης συμμετοχής και εφόσον πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης.

 

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσει πλήρως για τα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής της αίτησης.

Τι είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός;

Η  κατάρτιση θα έχει σημαίνοντα ρόλο ως «όπλο» για την οικονομία του αύριο και για τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, σε μια αγορά εργασίας όπου οι ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες θα αποτελούν βασικό «εργαλείο» για την ανέλιξη και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα της ΕΕ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμβάλει στη διαμόρφωση των πολιτικών που ενισχύουν την αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών στην Ευρώπη, δημιουργούν νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις και καταναλωτές, στηρίζουν την πράσινη μετάβαση της ΕΕ και την εκπλήρωση του στόχου της για κλιματική ουδετερότητα έως το 2050, στηρίζουν τους πολίτες στην απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων και την κατάρτιση των εργαζομένων και συμβάλουν στη ψηφιοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, διασφαλίζοντας παράλληλα τον σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων και αξιών.

 

Γιατί να επιλέξετε το ΚΔΒΜ Easy Education;

  • Το ΚΔΒΜ Easy Education είναι αδειοδοτημένο και μετέχει επίσημα στο Μητρώο Παρόχων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ). Αυτή την περίοδο υλοποιεί το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» για 80.000 ανέργους, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, της Δ.ΥΠ.Α.
  • Πληρεί όλες τις προδιαγραφές που θέτει το τελευταίο θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης με 20 μόνιμους εργαζόμενους.
  • Έχει δυναμικότητα 187 άτομων (δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα).
  • Διαθέτει 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.
  • Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας 40 τ.μ., με διπλάσιο ποσοστό από το απαιτητό περί φυσικού αερισμού και φωτισμού
  • Είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δομή στο Ν. Ημαθίας με συνολικά 550 τ.μ. χώρων διοίκησης, εκπαίδευσης και υποδοχής και 3 δομές σε σημεία κλειδιά του ιστορικό κέντρου της Βέροιας, για να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύνολο των εκπαιδευομένων της πόλης.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεση σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλ.: 2311110186 (10:00 – 20:00)

Mail: info@easy-education.gr

Messenger: Easy Education.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected