Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Η ΑΕΠ Κοζάνης φέρνει στην Ελλάδα τον Mohammed Aminu

Ο Μοχάμεντ Αμινού, ο Γκανέζος επιθετικός που το καλοκαίρι του 2018 η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε δύο εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από τη WAFA SC, θα φτάσει την Τρίτη το πρωί στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο 22χρονος στράικερ αποτελεί μία από τις μεταγραφές της χρονιάς στη χώρα μας, κυρίως για το γεγονός πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με περγαμηνές.

Η Σίτι τον ενέταξε το 2018 στην U23 και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στην U21 της ολλανδικής Μπρέντα.

Το 2019 μεταπήδησε στη Ντότρεχτ, όπου πήρε τις πρώτες συμμετοχές σε επαγγελματική κατηγορία και έναν χρόνο μετά, έπαιξε στη βελγική Λόμελ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση :

“Ο MOHAMMED AMINU, ο Γκανέζος στράικερ που η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε 2 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει, θα φτάσει την Τρίτη το πρωί στην Ελλάδα.

Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 22χρονος επιθετικός, θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Η μεταγραφή της χρονιάς για την ΑΕΠ Κοζάνης, είναι πια γεγονός, καθώς ο νεαρός συμφώνησε και έρχεται για να υπογράψει.

Οι οπαδοί της ομάδας μας, μπορούν από τώρα να ετοιμάζονται για πολλά…σόου, από ένα παίκτη που στα 17 του, αποτέλεσε στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου, πριν καταλήξει στην τεράστια βέβαια Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Αγγλική ομαδα, εκπαιδεύτηκε για 2 χρονια, πριν παραχωρηθεί δανεικός στη Βελγική Λομμελ, που ανήκει στο ίδιο γκρουπ με την Εγγλέζικη ομάδα.

Το Κοβιντ, το οποιο εμφανίστηκε το 2020, άλλαξε τη ζωή σε όλον τον πλανήτη, πρωταθλήματα αναβλήθηκαν και ο νεαρός τότε Αμινου, βρέθηκε πίσω στην Γκάνα, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να μονιμοποιηθεί στα ψηλά σαλόνια του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

Οι ανθρωποι της ΑΕΠ Κοζάνης, με τις γνωστές τους επαφές σε Παγκόσμιο Επίπεδο, έπεισαν τον Αμινου, ότι μέσω της Ελληνικής ομάδας, θα μπορέσει να ξανανοίξει τις πόρτες και να βρεθεί και πάλι σύντομα σε μεγάλα πρωταθλήματα, κάτι που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής και σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας.

Υπομονή μέχρι την Τριτη λοιπόν για να υποδεχτούμε ένα αληθινό ΔΙΑΜΑΝΤΙ…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected