Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά Champions League: Τα φώτα στο Μόναχο

Μεγάλα ματς σήμερα Τρίτη για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, όπου ξεχωρίζει σαφέστατα στο Μόναχο το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα. Μπόλικο ενδιαφέρον φυσικά και στα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Champions League.

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (22.00)

Μπορεί στην Ευρώπη να ξεκίνησε καλά η Μπάγερν, κερδίζοντας την Ίντερ στο Μιλάνο με 2-0, αλλά στην Μπουντεσλίγκα οι γκέλες της δεν είναι λίγες. Όπως το 2-2 κόντρα στην Στουτγάρδη το Σάββατο, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι. Πλέον ο απολογισμός της είναι 3-3-0, όμως δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω, αφού ακολουθεί σήμερα το ντέρμπι του ομίλου με την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα και φιλοξενεί τον πρώην της αστέρα Λεβαντόφσκι.

Δεν θα μπορούσε να συναντήσει προβλήματα η Μπαρτσελόνα απέναντι στην ουραγό Κάντιθ και έφτασε σε ένα άνετο διπλό με 4-0. Τέταρτη σερί νίκη σε επίπεδο Λα Λίγκα για την ομάδα του Τσάβι, που έχει πάρει μπρος για τα καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Βέβαια σήμερα δοκιμάζει για τα καλά τις δυνάμεις της στο Μόναχο, ενώ ο φορμαρισμένος Λεβαντόφσκι συναντά την πρώτη του ομάδα και ένα κοινό που τον λάτρεψε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πολύ πιο συγκεντρωμένη η Μπάγερν στο Champions League και έχει να αποδείξει πολλά στην Μπαρτσελόνα. Προβάδισμα στον άσο και το 1.78 της Bet365.

Μαρσέιγ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (22.00)

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για την Μαρσέιγ σε επίπεδο πρωταθλήματος και μάλιστα με ανατροπή κέρδισε την Λιλ εντός έδρας με 2-1. Έτσι συνεχίζει στην κορυφή του Σαμπιονά παρέα με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι εγχώριες διοργανώσεις μπορούν να περιμένουν. Με 10 ποδοσφαιριστές στην πρεμιέρα του Champions League δεν άντεξε στο Λονδίνο, χάνοντας από την Τότεναμ με 2-0, οπότε χρειάζεται κάτι καλύτερο την δεύτερη αγωνιστική απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Βαρύ αποτέλεσμα για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης την πρώτη αγωνιστική του Champions League, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την Σπόρτινγκ με 3-0. Σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα στο μέλλον, όμως στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Νέα ήττα στην Μπουντεσλίγκα από την Βόλφσμπουργκ με 1-0, την στιγμή που έρχεται απόψε νέο απαιτητικό ματς στο «Βελοντρόμ» με την Μαρσέιγ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, όμως έχουν ποιότητα μπροστά για να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1.70 του Pamestoixima.

Λίβερπουλ – Άγιαξ (22.00)

Ως γνωστόν δεν έδωσε αγώνα η Λίβερπουλ το Σαββατοκύριακο και είχε τον χρόνο να συνέλθει από το στραπάτσο του 4-1 από τη Νάπολι στην πρεμιέρα του Champions League. Τρομερά αμυντικά θέματα στην ομάδα του Κλοπ, όπου αποτυπώνεται και από το τελικό αποτέλεσμα, οπότε εξυπηρετείται μονάχα με τη νίκη σήμερα κόντρα στον Άγιαξ αν δεν θέλει να μείνει πίσω από τόσο νωρίς στον όμιλο.

Πάρτι κάνει σε όλους τους αγώνες του μέχρι στιγμής ο Άγιαξ, όπως στο 5-0 απέναντι στην Χέρενφεν για το πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο βέβαια επί της Ρέιντζερς με 4-0 στο Champions League. Συγκεκριμένα μετρά εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ειδικά μπροστά πετάει… φωτιές. Ένα σερί βέβαια που δοκιμάζεται για τα καλά απόψει στο «Άνφιλντ» και απέναντι στην πιεσμένη Λίβερπουλ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χαρακτήρα καλείται να βγάλει η Λίβερπουλ και τουλάχιστον εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο απέναντι στον Άγιαξ σε απόδοση 1.57 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected