Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών - Α-Β-Γ Εθνική

Απίστευτο κι όμως ελληνικό : Το Διαιτητικό δικαίωσε μέσα Σεπτέμβρη ομάδα της Β Εθνικής Γυναικών!

Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε για την Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων καθώς χθες Τρίτη (13/9) το Διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τη ζακυνθινή ομάδα στην προσφυγή που έκανε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Γυναικών, στην αντιδικία που είχε με την ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το ioniansports, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτή η απόφαση μπορεί να προσβληθεί μόνο από το ανώτατο δικαστήριο (CAS) και μόνο αν η ΕΠΟ προσφύγει εκεί. Και αυτό διότι η Δόξα Πηγαδακίων είχε αντιδικία με την ΕΠΟ και όχι με τις Νέες Ατρομήτου.

Τα σενάρια είναι αρκετά για το πως θα βρεθεί η χρυσή τομή έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν περεταίρω προβλήματα, παίζει ακόμα και η αναδιάρθρωση, αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει απόφαση του Διαιτητικού και θα είναι πολύ δύσκολο την ΕΠΟ να παρακάμψει απόφαση των ανώτατου δικαιοδοτικού οργάνου της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δόξα Πηγαδακίων θα ανέβει στην Α κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών, Κάτι που πριν από μερικά χρόνια έμοιαζε άπιαστο όνειρο.

Η απόφαση :

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται εν μέρει κατά πλειοψηφία την προσφυγή του σωματείου Δόξα Πηγαδακίων ΑΟ κατά της από 22/07/2022 επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ακυρώνει την απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ περί επικύρωσης του από 22/7/2022 Πίνακα Βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων του 2ου Ομίλου της Β’ εθνικής Κατηγορίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

-Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή του σωματείου ΑΟ Βουλιαγμένης κατά της από 24/08/2022 απόφασης του ΔΣ της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected