Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στη 2η φάση ο Αλμυρός, νίκησε στην παράταση τον Αετό Λουτρών

Τη παράταση χρειάστηκε ο Αλμυρός για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αετού Λουτρών, επικρατώντας στο τέλος με σκορ 5-2. Τρία γκολ σημείωσε στη παράταση, με τον Πιερτζάκομι μεγάλο πρωταγωνιστή. Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Γαζίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλων Ευπαλίου από τη Φωκίδα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, σκοράροντας από ένα τέρμα πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών.

Αρχικά, ο Αετός άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μιχαλάκη στο 5′, ενώ άμεση ήταν η απάντηση του Αλμυρού, με τον Φραγκουλάκη να ισοφαρίζει στο 9′. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν, με τον Πιερτζάκομι να απειλεί με δυνατό σου, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ένα σουτ του σκόρερ των γηπεδούχων, πέρασε η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός με το… καλημέρα έκανε την ανατροπή, με τον Ντιονίσιο να νικά τον Κάμπερ για το 1-2. Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε δυνατό, με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, με τον Χανιωτάκη να δηλώνει παρών σε δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων.

Ο Αλμυρός έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-3 και να κλειδώσει τη πρόκριση, καθώς μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ντονίσιο από τα δεξιά, έκανε τη παράλληλη σέντρα, με τον Φραγκουλάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή να κάνει το σουτ και τον Μπάρκα να σώζει πάνω στη γραμμή. Στο 77′ ο Αετός με δυνατό σουτ του Σεφουλάι, μετά από αδράνεια της άμυνας του Αλμυρού, ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη παράταση.

Εκεί ο Αλμυρός μπήκε δυνατά και με τον καλύτερο του παίκτη στο παιχνίδι, τον Πιερζάκομι μετά από πάσα του Πατινιώτη, έγραψε το 2-3! Δύο λεπτά αργότερα, ο Πατινιώτης κέρδισε πέναλτι μετά από προσπάθεια του και χέρι του Σεφουλάι, με τον Κατσικοκέρη να ευστοχεί για το 2-4! Και ο Χαϊντίνι με τρομερό σουτ, έγραψε το 2-5, με τον Αλμυρό να παίρνει τη πρόκριση στην επόμενη φάση!

Συνθέσεις

Αετός Λουτρών: Κάμπερ, Τοπάλι, Διμπαμπής, Καλαφάτης, Καπταγιάννης, Πιπεράς (74′ Μπάρκας), Τσομπανέλλης (111′ Βόικος), Σεφουλάι, Συβρής (69′ Αλαγιάννης), Βλαστέλλης (85′ Κουνιάρης), Μιχαλάκης.

Αλμυρός Γαζίου : Χανιωτάκης, Αγαπάκης (60′ Μπατινιώτης), Μάγκας (99′ Κρις), Παγώνης, Γιουκαρής (118′ Τσαγκαράκης), Νικολάου, Ντιονίσιο, Πιερτζιακόμι, Φραγκουλάκης (118′ Βαρβεράκης), Κατσικοκέρης, Γκέτσι (69′ Χαιντίνι).

Ο 2ος γύρος

ΑΕΠ Κοζάνης – ΠΟ Ελασσόνας
Αστέρας Τριποτάμου – Ιωνικός Διαβατών
Βύρων Καβάλας – ΠΟ Φήκης
Αστέρας Σταυρού – Βατανιακός
Αστέρας Πετριτή – Απόλλων Παραλιμνίου
ΑΕΡ Αφάντου – Διαγόρας Βραχνεΐκων
Αλμυρός Γαζίου – Απόλλων Ευπαλίου
Ερμής Ζωνιανών ή ΓΣ Ηλιούπολης – Ερμής Μελιγούς
Άρης Βούλας ή ΑΟ Νέας Αρτάκης – Ναυπακτιακός
ΠΑΟ Βάρδας – Πανελευσινιακός

Χωρίς αγώνα προκρίνονται ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ο Τηλυκράτης, ο ΑΟ Αγίου Νικολάου αλλά και η ομάδα που θα αναδειχτεί μετά την εξέταση της ένστασης (Πανθρακικός ή Αλεξανδρούπολη FC).

*Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected