Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Κλάμα : Ο Αρίστος τραγουδάει στην καμήλες Αργυρό κι αυτές χορεύουν. «Η άλλη είναι του ξένου ρεπερτορίου γι αυτό δεν χορεύει» (vid)

Ένας άνδρας που βρέθηκε στο πάρκο καμήλων στον Μαζωτό στην Κύπρο, αποφάσισε να διασκεδάσει τα ζώα τραγουδώντας τους το «Θα ‘μαι εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού και εκείνα άρχισαν να χορεύουν.

Στο βίντεο, που ανέβηκε στο TikTok από τον χρήστη @aristosstylianou και φέρει μια λεζάντα που γράφει «χαχαχα ας χορέψουμε», βλέπουμε έναν άνδρα να αρχίζει να τραγουδά σε τρεις καμήλες ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Αργυρού. Οι δύο εκ των τριών καμηλών, στο άκουσμα της φωνής του, αρχίζουν να κινούνται πέρα δώθε, άλλοτε στον ρυθμό και άλλοτε όχι, μετακινώντας το κεφάλι και τα πόδια τους, ενώ η τρίτη καμήλα, στα αριστερά, δεν φαίνεται εξίσου ενθουσιασμένη. Μάλλον προτιμά το ξένο ρεπερτόριο.

Ο Άριστος, που ανέβασε το βίντεο στο TikTok, εικάζει στα σχόλια πως οι δύο καμήλες είναι ζευγάρι και μάλλον «το αφιέρωσαν η μια στην άλλη».

Μια άλλη χρήστης της εφαρμογής σχολίασε «μάνα μου ρε χορεύουν» με τον Άριστο να της απαντά πως προσπάθησε να τους τραγουδήσει τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο, αλλά… δεν έπιασε.

Το βίντεο δημοσίευσε το sigmalive

@aristosstylianou #foryoupage #funny #dance#animals#zoo#lol#argyros#tha medw#viral ♬ original sound – Aristos Stylianou

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected