Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τρία παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής της Super League και την Κυριακή θα ολοκληρωθεί με ακόμα τέσσερα. Η αρχή γίνεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Λαμία, την ίδια ώρα (20:00) ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΚ και στις 21:30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά λοιπόν, ότι πρέπει δηλαδή για να κλείσουμε τη θέση μας στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Η δράση ξεκινά με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Λαμία (20:00). Στο Περιστέρι οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την τρίτη τους φετινή νίκη, θέλοντας να συνεχίσουν το εξαιρετικό ξεκίνημά τους.

Την ίδια ώρα, ο εξαιρετικός φέτος Παναιτωλικός που στα τέσσερα παιχνίδια έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, υποδέχεται την ΑΕΚ που με την σειρά της έχει 2 νίκες και 2 ήττες. Τα «καναρίνια» θέλουν το τρίποντο για να δείξουν για ακόμα μία φορά πως φέτος θέλει να κοιτάξει πιο ψηλά.

Η πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα μετρώντας 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και θέλουν να κάνουν το πέντε στα πέντε πριν την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Το πρόγραμμα της ημέρας :

Ατρόμητος – Λαμία (20.00)
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (20.00)
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (21.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P