Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρομερή οργάνωση, γηπεδάρα και φανέλα με χορηγό γνωστή στοιχηματική εταιρία. Αυτή είναι η ΜΠΑΜ FC! (photos+vid)

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες youtubers, Χάρης Μηλιώνης και Χάρης Τάσσος ή αλλιώς KarpouziFetaGaming & Madney, αποφάσισαν να μεταφέρουν το… όνειρο αρκετών ανθρώπων στην πραγματική ζωή και να δημιουργήσουν μία ποδοσφαιρική ομάδα από το… μηδέν.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που δεν… ξαναείδε η Ελλάδα και, σίγουρα, θα… κερδίσει αρκετά βλέμματα για πολλούς λόγους.

«Το 2027 θα είμαστε σε επαγγελματική κατηγορία». Μόνο αυτή η φράση αρκεί για να δείξει ακριβώς πόσο μεγάλο είναι το όραμα που έχουν οι… Χάρηδες για την ΜΠΑΜ FC!

Για το όνομα της ομάδας, όπως χαρακτηριστικά είπαν στο Open Sport, θέλανε κάτι που να μπορεί ο άλλος εύκολα να θυμάται, «ένα όνομα, που… κάνει μπαμ».

Μάλιστα η νεοσύστατη αυτή ομάδα, θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα, το πρώτο βίντεο, που ουσιαστικά έκανε τα… αποκαλυπτήρια για το εγχείρημα, ξεπέρασε ήδη τις 100.000 προβολές, ενώ οι subscribers, είναι πάνω από 20.000!

Οι δυο φίλοι παραδέχτηκαν πως η διαδικασία υλοποίησης της ομάδας ήταν πιο εύκολη από ότι περίμεναν, καθώς θεωρήθηκε θετικό πως δυο νέοι άνθρωποι θέλησαν να δημιουργήσουν μια καινούργια ομάδα και θα προωθήσουν το εγχείρημά τους μέσω ίντερνετ, περιμένοντας τη στήριξη του κόσμου που θα αγαπήσει την ΜΠΑΜ FC.

Στόχος της ομάδας αποτελεί η άνοδος της ομάδας στην πιο πάνω κατηγορία, από την πρώτη κιόλας χρονιά, μάλιστα οι αγώνες θα μεταδίδονται live από το κανάλι των παιδιών στο Youtube, καθώς και ορισμένα στιγμιότυπα από τα αποδυτήρια.

Το ρόστερ και η έδρα

Προπονητής της νεοσύστατης ομάδας, που θα συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ο Μανώλης Κωνσταντάρας, με πρόσφατη θητεία στον Φίλιππος Χρυσοκάστρου της ΕΠΣ Καβάλας, με Τεχνικό Διευθυντή τον Γιώργο Τοτικίδη.

Για τη συγκρότηση του ρόστερ, έγιναν δοκιμές σε πάνω από 100(!) ποδοσφαιριστές, για να επιλεγούν τελικά οι 24 που θα αποτελέσουν τη νεοσύστατη ομάδα, η οποία μάλιστα έδωσε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Η ΜΠΑΜ FC επικράτησε με 4-2 των Ελπίδων Θερμαϊκού Θέρμης, χάρη στα γκολ των Αλεφραγκή, Πάνου, Τάσσου και Ταϊτζόγλου.

Έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο της Μίκρας, ενώ μεγάλος χορηγός που θα διαφημίζεται και στην μπροστά πλευρά της φανέλας είναι η στοιχηματική εταιρία Betsson, η οποία μάλιστα κάλεσε την ομάδα στο Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους.

Το Betsson Hub είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στον πολυχώρο Μύλος και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του Betsson Foundation.

*Ελευθερία Πετρωτού, mynews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected