Κατηγορίες
Super League 2

Απίστευτο : Γονείς των παικτών U20 και U17 της Ξάνθης προσπαθούν να πάρουν τα δελτία αλλά δεν βρίσκουν κανέναν!

Σε μία οργανωμένη αντίδραση, σε μία προσπάθεια να απεγκλωβιστούν από τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει, χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη, προτίθενται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι γονείς των παικτών της Ξάνθης που παραμένουν δεσμευμένοι, χωρίς φως στον ορίζοντα και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση από την ομάδα.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας Xanthipost, η οποία είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο αναλυτικό ρεπορτάζ και για τις κινήσεις που γίνονται για πιθανή πώληση των εγκαταστάσεων της ομάδας και ενδεχομένως και ολόκληρης της ΠΑΕ σε μειονοτικό επιχειρηματία που εγγυάται χρηματοδότηση από την γειτονική Τουρκία (το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ως προς το θέμα αυτό μετέφερε πληροφορίες ανάλογες με αυτές που έγραψε στην Live Sport ο Νίκος Πετρουλάκης την Κυριακή, αλλά σε προγενέστερο χρόνο από το δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας).

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι γονείς των παικτών στις ακαδημίες και ειδικότερα της ομάδας Κ17 και Κ20, ανησυχούν αφού δεν γίνονται προπονήσεις και δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από επίσημα χείλη για το τι μέλει γενέσθαι. «Οι γονείς των παικτών προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη της διοίκησης για να πάρουν τα δελτία των παιδιών τους και στη συνέχεια να αναζητήσουν στέγη σε άλλες ομάδες αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να βρουν κάποιον υπεύθυνο», επισημαίνεται.

Και προστίθεται στο τέλος του σχετικού ρεπορτάζ της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας: «Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthipost, τις επόμενες ημέρες οι γονείς των παικτών που παραμένουν δεσμευμένοι, χωρίς φως στον ορίζοντα και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση, , θα προχωρήσουν σε μία οργανωμένη αντίδραση , σε μία προσπάθεια να απεγκλωβιστούν από τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει, χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη».

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι επαγγελματίες παίκτες έχουν κάνει προσφυγές, έχουν εξασφαλίσει την ελευθέρας τους και έτσι η ΠΑΕ Ξάνθη έχει μείνει χωρίς ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και οι μικροί των ακαδημιών που δεν είναι επαγγελματίες, έχουν δελτία στην ομάδα και όσο διαιωνίζεται αυτή η ομιχλώδης κατάσταση, τίθεται σε κίνδυνο το ποδοσφαιρικό τους μέλλον αφού δεν μπορούν να πάνε σε άλλο σύλλογο. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ομάδα της Βιστωνίδας με ανακοίνωσή της έθεσε στην διάθεση των παικτών του ΑΟΞ τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών της και τους παρέχει την δυνατότητα δωρεάν προπονήσεων, χωρίς καμία άλλη δέσμευση από την πλευρά τους.

*απόδοση : Thrakisports

error: Protected