Αθλήματα

Αθλήτρια του πόλο κατήγγειλε bullying από την πρώην ομάδα της. Τι αναφέρει ο σύλλογος

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΝΕΠ που έκανε ευθεία «επίθεση» στην Ιωάννα Λυκοθανάση σχετικά με την αποχώρηση της (δείτε ΕΔΩ), η τελευταία εξέδωσε ανακοίνωση στα social media και πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο σύλλογος ήταν ενήμερος για τη μετακίνηση της ενώ μίλησε για bullying!

Η δήλωση της Λυκοθανάση, αναφέρει : «Ασχολούμαι με το άθλημα του πόλο ακριβώς τη μισή μου ζωή, από τα 11 μου χρόνια, όταν ξεκίνησα στην ομάδα του ΝΟΠ. Στα 15 μου πήρα μεταγραφή για την ομάδα της ΝΕΠ την οποία τολμώ να πω υπηρέτησα μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική.

Ύστερα από 7 χρόνια συνεργασίας συζήτησα με τα στελέχη της ομάδας και τους προπονητές μου και τους ανακοίνωσα την απόφασή μου ότι για προσωπικούς λόγους θα μετακομίσω από την πόλη της Πάτρας και θα εγκατασταθώ στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα τους εξέφρασα την επιθυμία μου να αναζητήσω μία ομάδα εκεί ώστε να μην χρειαστεί να εγκαταλείψω το άθλημα που τόσο αγαπώ. Ενώ όλοι οι παράγοντες της ομάδας έδειξαν ότι δυσαρεστήθηκαν και στεναχωρήθηκαν με την απόφασή μου αυτή, στη συνέχεια μου ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο μου ξεκίνημα και κάπως έτσι με τις ευχές της ομάδας μου ξεκίνησα για το νέο μου αυτό ταξίδι.

Μόλις χθες, λοιπόν, μετά μεγάλης μου χαράς, συμφώνησα να αγωνιστώ με την ομάδα ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. και έτσι ταυτόχρονα με ένα καινούργιο βήμα στην ζωή μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω το άθλημά μου.

Η παλιά μου ομάδα όμως δεν χάρηκε όσο εγώ για την πρόοδό μου αυτή και προσπαθεί να γίνει τροχοπέδη στο νέο μου ξεκίνημα και σήμερα βγάζει μία ανακοίνωση με την οποία με διασύρει σε όλο τον αθλητικό κόσμο όχι μόνο και η άλλοτε «λίρα εκατό» όπως με αποκαλούσαν σε προηγούμενες ανακοινώσεις τους έφτασα να μην έχω θέση στην οικογένειά τους.

Να σημειώσω μάλιστα ότι ενώ επικοινώνησα με την ομάδα μέσω της συνηγόρου μου και τους ζήτησα να κατεβάσουν την συγκεκριμένη ανακοίνωση διότι καταρχάς με στεναχώρησε βαθύτατα ενώ ταυτόχρονα έθιγε τον χαρακτήρα και το ήθος μου και με τον τρόπο αυτό με συκοφαντούσε και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να φτάσω με την οικογένειά μου, όπως θεωρούσα μέχρι την συγκεκριμένη ανακοίνωση, στις δικαστικές αίθουσες, εκείνοι πιστεύουν ότι μπορούν να με εμπαίζουν αλλάζοντας απλώς μερικές λέξεις….

Μια ομάδα λοιπόν στην οποία είχα αφοσιωθεί 7 ολόκληρα χρόνια και θεωρούσα οικογένειά μου προσπαθεί με κάθε τρόπο να με διασύρει και να με προσβάλει με άκομψες δημοσιεύεις.

Για να απαντήσω, λοιπόν, στους κυρίους της ΝΕΠ αν θεωρούν ότι δεν έχω θέση στην οικογένεια της ΝΕΠ, με λύπη να τους πληροφορήσω ότι εγώ ύστερα από την στάση τους λυπάμαι που υπήρξα μέλος μιας ομάδας που με την πρώτη ευκαιρία ασκεί bulling στους αθλητές της που την στήριξαν όσο τίποτα, υπομένοντας πολλά, ώστε να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα στην θέση που είναι.

Τέλος, να ευχαριστήσω την νέα μου ομάδα ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. η οποία με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και βρίσκεται δίπλα στην δύσκολη κατάσταση που βιώνω εξαιτίας του ψυχολογικού εκφοβισμού που υφίσταμαι από την «οικογένεια» της ΝΕΠ».

error: Protected