Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκολ και θέαμα από το Nations League και τη φιλική αναμέτρηση της Κολομβίας του Χάμες (vid)

Βραδιά Nations League, Τσεχία – Πορτογαλία στην Πράγα, όπου στο 13′ ο Ρονάλντο συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου και του Ολυμπιακού Βατσλίκ.

Ο Πορτογάλος αιμορραγούσε, ωστόσο μετά την παροχή ιατρικής βοήθειας συνέχισε στον αγώνα. Οι Ίβηρες με γκολ του Νταλότ πήραν τον έλεγχο από το 33ο λεπτό. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μπρουνό Φερνάντες έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στην εστία του Βατσλίκ, 2- 0 η Πορτογαλία.

Στις καθυστερήσεις του 45λεπτου ο Ρονάλντο υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά Πατρίκ Σικ ήταν άστοχος στην εκτέλεση και στο 52ο λεπτό ο Νταλότ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 3-0 της φιλοξενούμενης. Το τελικό 4- 0 για την πρωτη στον όμιλό της Πορτογαλία έγινε από τον Ζότα στο 82′.

Στη Σαραγόσα η Ελβετία αιφνιδίασε την Ισπανία με το γκολ του Ακάντζι στο 21′ 1- 0, στο 55′ η εξαιρετική προσπάθεια του Ασένσιο έφερε τον Ζόρντι Άλμπα σε θέση βολής για το 1-1 των γηπεδούχων. Μετά από τρία λεπτά ωστόσο το γκολ του Εμπολό έδωσε τη νίκη 2-1 στην Ελβετία.

Στη Λιουμπλιάνα ο Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Σλοβενίας και έδωσε σκορ στη Νορβηγία στο 47′. Οι γηπεδούχοι με τον Κούρτιτς, τον Τσερίν, τον Βέρμπιτς και τον Σπόραρ στην ενδεκάδα απάντησαν στο 69΄με γκολ του επιθετικού του Παναθηναϊκού και πήραν τη νίκη 2-1 χάρη στο σουτ του Σέσκο στο 81΄λεπτό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Χάμες Ροντρίγκες έβαλε το πρώτο γκολ για την Κολομβία στο φιλική νίκη προετοιμασίας 4 – 1 επί της Γουατεμάλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected