Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Σπουδαία εμφάνιση του Πανσερραϊκού στην Τούμπα, ισοφάρισε στο 90+3′ ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το φιλικό «τεστ» του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Σαίντ στο 19′ και τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει στο 90+3′ με τον Νάρεϊ.

Ο “δικέφαλος” παρατάχθηκε με μια ενδεκάδα αποτελούμενη από αρκετά νέα πρόσωπα, λόγω και των απουσιών για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με τον Ιβάν Νέσμπεργκ να κάνει μεταξύ άλλων το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Πανσερραϊκός, που έπαιξε εξαιρετικά στην Τούμπα, ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 19′, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και τελικά να βρίσκει το γκολ στις τελευταίες στιγμές της φιλικής αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κάργας, Ράφα Σοάρες (67′ Τσαούσης), Σβάμπ, Φελίπε Σοάρες (67′ Μούργκ), Ελ Καντουρί, Μπράντον, Κουαλιατά, Ρικάρντο (46′ Μπράντον / λ.τ. 85′ Ολιβέιρα), Ολιβέϊρα (67′ Νάρεϊ)

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος) : Γιαννίκογλου (60′ Κατσίκας) Δεληγιαννίδης, Καρασαλίδης (46′ Γιανναράκης), Παπάζογλου (46′ Παντεκίδης), Πεταυράκης (60′ Δημητρίου), Σιόντης (46′ Ανάκογλου), Νάτσος, Μασκανάκης (60′ Ζέρης), Κανίς, Μούργος (46′ Σοφιανός), Σαΐντ (46′ Λιούμης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected