Κατηγορίες
Αθλήματα

Νίκη με ανατροπή στο ντεμπούτο της η Σάκκαρη (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε με νίκη στις υποχρεώσεις της μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον 2ο γύρο του US Open και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια κατάκτησης του 2ου τίτλου της καριέρας της, αυτή την εβδομάδα στην Πάρμα.

Στον πρώτο της αγώνα στο χώμα μετά από τέσσερις μήνες, χρειάστηκε ανατροπή για να κάμψει την αντίσταση της Νο124 τενίστριας του κόσμου, Κατερίνα Κοζλόβα Μπάιντλ, μετά από δυο ώρες και 45 λεπτά μάχης.

Η 27χρονη Ελληνίδα, επικράτησε με 6-7(2), 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του Parma Ladies Open, όπου θα συναντήσει μια εκ των Αράντσκα Ρους και Πάνα Ουντβάρντι.

Η Νο1 του ταμπλό στο WTA 250 τουρνουά της Ιταλίας, μπορεί να μην είχε σε καλή ημέρα το σερβίς της, να υπέπεσε σε οκτώ διπλά λάθη και να πέρασε μόλις 57% των 1ων σερβίς της, όμως βρήκε τον τρόπο να κερδίσει 12 από τα 17 games που παίχτηκαν μετά το άσχημο tie-break του 1ου set, ώστε να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Με 7/16 break points ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Μαρία, βρίσκοντας απαντήσεις στην εξαιρετική ημέρα της 28χρονης αντιπάλου της.

Η Ουκρανή πέρασε 82% των 1ων σερβίς της και έπαιξε… 93 πόντους πίσω από αυτό, όμως η Σάκκαρη ήταν η καλύτερη παίκτρια στο court και ανέκαμψε μετά το δύσκολο “κλείσιμο” του 1ου κομματιού του αγώνα.

Η Μαρία προηγήθηκε 6-5 και 0-40 στο σερβίς της Μπάιντλ, όμως έχασε και τα τρία set points της, απώλεσε συνολικά 12 από τους τελευταίους 14 πόντους του set και έμεινε πίσω στο σκορ.

Η αντίδρασή της, όμως, ήταν όπως θα έπρεπε να είναι, αν αναλογιστεί κανείς την ποιοτική ανωτερότητά της επί της αντιπάλου της. Ανατροπή αυτοπεποίθησης για τη Σάκκαρη και επιτυχημένο πρώτο βήμα για διάκριση στην Πάρμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected