Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στη…ρώσικη ρουλέτα για τον ΟΦΙ (vid)

Ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στη Λευκάδα, όπου ο τοπικός Τηλυκράτης (ομάδα Γ Εθνικής) αντιμετώπισε τον ΟΦ Ιεράπετρας, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Super League 2.

Η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 5-4 και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας μία εκ των Απόλλωνα Σμύρνης ή ΠΑΕ Κηφισιά.

Από την άλλη πλευρά, το αξιόμαχο συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον θεσμό.

Ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ στο 52′ με τον Μιούλερ και ο Τηλυκράτης έφερε το ματς στα ίσια στο 62′ με γκολ που πέτυχε ο Γκουντρουμπής.

Η διαδικασία των πέναλτι :

Παπανίκου 1-0
Μιούλερ 1-1
Τόσκα 2-1
Αντερέγκεν 2-2
Μπεκατώρος 3-2
Χιμένεθ 3-3
Κατσής  απέκρουσε ο Κυρίτσης
Ντέτλερ 3-4
Οκάν 4-4
Καραγιάννης 5-4

Συνθέσεις

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Τακίδης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (79′ Περιστέρης), Σκιαδάς, Γκουντρουμπής (110′ Κατσής), Ζδράβος, Σορόβος (56′ Οκάν).

ΟΦ Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ζήσης (85′ Παπαδάκης), Ντέτλερ, Καλλιτσουνάκης (60′ Ίτσιος), Μηλιώτης (62′ Μπλάνκο), Αντερέγκεν, Βουό (85′ Χιμένεθ), Μούλερ, Τσόρνομαζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected