Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε και Γατουρτζίδη ο ΓΑΣ Κοπανού

Μία ακόμη προσθήκη για τον ΓΑΣ Κοπανού, που μετά τους Σαμαρά και Αντωνίου, απέκτησε τον Δημήτρη Γατουρτζίδη.

Ο 20χρονος (09/09/2002) αμυντικός με καταγωγή από τον Κοπανό, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΦΑΣ Νάουσα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Νίκης Βόλου (U19) τη σεζόν 2019/2020.

Η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Γατουρτζίδη.

Ο συντοπίτης μας, 20 ετών πια (09/09/2002), φόρεσε τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα για πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2014, όταν και κατέκτησε τον τίτλο στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το 2017 έγινε μέλος της Μικτής της ΕΠΣΗ, της οποίας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το 2017 εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα.

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Στάικου Βεργέτη, προπονητή της Νίκης Βόλου τη σεζόν 2019/2020, ο οποίος και τον συμπεριέλαβε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Η πληθώρα όμως παικτών και δη έμπειρων στο ρόστερ των «κυανολεύκων», τον έφερε στην U19 του συλλόγου, όπου και παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η πανδημία του Covid-19 όμως και ένας σοβαρός τραυματισμός στον ώμο, τον άφησαν εκτός για μεγάλο διάστημα και πέρσι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, φορώντας ξανά τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα, απ όπου και αποκτήθηκε.

Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

error: Protected