Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Πήρε και Carlitos η ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε σήμερα (1/10) την έναρξη της συνεργασίας με τον 29χρονο Πορτογάλο πλάγιο επιθετικό, Καρλίτος.

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος τα Χανιά πραγματοποίησαν ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ τους, με την απόκτηση του αριστεροπόδαρου πλάγιου επιθετικού που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις φημισμένες Ακαδημίες της Μπενφίκα, ενώ έχει μεγάλη θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες ντε Ολιβέιρα, όπως το πλήρες όνομά του, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 στη Λισαβόνα και αφού θήτευσε στους «Αετούς», αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομών της Εστορίλ και για ένα χρόνο στη Σιντρένσε της Πορτογαλίας.

Κατωκοπιάς όπου έπαιξε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές, 17 γκολ και 2 ασίστ και εν συνεχεία σε ΑΕ Λεμεσού (19 συμ.) και Ανόρθωση (57 συμ. 2 γκολ, 10 ασίστ). Ακολούθησε η Βίσουα Πουότσκ στην Πολωνία όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές 2 γκολ και 2 ασίστ και η Καϊσάρ από το Καζακστάν (7 συμ.).

Το 2019 επέστρεψε για την τρίτη του θητεία στη Δόξα Κοτωκοπιάς, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμενία με την Πιουνίκ Γερεβάν (13 συμ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected