Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Πέλλας : Η…μισή Νάουσα “μετακόμισε” στα Γιαννιτσά, στο ρόστερ και ο Κοσέογλου

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στη Νάουσα, ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του ΦΑΣ, να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Η Πέλλα είναι ένας κοντινός και προσιτός περιορισμός για τους Ημαθιώτες και γι αυτό το λόγο, τέσσερις ποδοσφαιριστές από την περιοχή, θα φορέσουν τη νέα σεζόν τη φανέλα του ΑΣ Γιαννιτσά.

Ο λόγος για τους Νίκο Παπαδόπουλο (02/05/1997, αμυντικός), Αντώνη Γιαμαλίδη (28/08/1997, επιθετικός) και (24/04/1999, μέσος) και Γιάννη Μπιγκάνο (24/04/1999, μέσος) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΦΑΣ Νάουσα, ενώ στα μπλε ντύθηκε και ο Χρήστος Κοσέογλου (13/06/2001, επιθετικός) που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς και φέτος έκανε προετοιμασία με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Στα Γιαννιτσά θα αγωνιστεί και ο Πέτρος Κοντσίδης (24/01/1991, αμυντικός) που ήταν συμπαίκτης πέρσι του Κοσέογλου στην Αγκαθιά και έχει σημαντικές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση :

«Ο ΑΣ Γιαννιτσά ανακοινώνει την απόκτηση των: Κοντσίδη, Παπαδόπουλου, Γιαμαλίδη, Μπιγκάνου και Κοσέογλου. Τους ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα μας.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected