Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : “Έσπασαν” καρδιές στην Κρηστώνη, την πρόκριση ο Πανθρακικός

Τη νίκη με 2-3 μέσα στο γήπεδο Κρηστώνης επί του τοπικού ΠΑΟΚ σε συναρπαστικό πανηγύρισε ο Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε μπροστά στο σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Γιαννακιτσίδης πέρασε την κάθετη για τον Βάσκο και αυτός εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του γκολκίπερ Σακαλίδη για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης σόκαρε τον Πανθρακικό και πέτυχε την ολική ανατροπή σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά ο Ιωαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκη τον Κοτσάκη για το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρωμανίδης με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Ο Πανθρακικός ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κατάφερε να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα, όταν στο 69ο λεπτό ο Γκουτσίδης που ήρθε από τον πάγκο με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-2. Το τελικό 2-3 σημείωσε ο Χρήστος Βάσκος με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ύστερα από χέρι των γηπεδούχων εντός περιοχής.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Τόνι Γκονζάλες): Σακαλίδης, Ρουστέμ, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Ευθυμιάδης, Μπελίτσας, Παυλίδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Αρετάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Χακάν, Λειβαδιώτης, Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά, Ερκάν, Βάσκος.

*ενημερώνονται οι αλλαγές

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected