Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Μούφα” τα δημοσιεύματα για έξι ομίλους στη Γ Εθνική. Παραμένει το αρχικό πλάνο, πόσες θα υποβιβάζονται

Καμία απολύτως βάση δεν είχαν κατά πως φαίνεται τα δημοσιεύματα που ήθελαν να αλλάζει η προκήρυξη της Γ Εθνικής.

Σύμφωνα με αυτά, οι όμιλοι θα αυξανόταν σε έξι από τέσσερις που αρχικά είχε προβλεφθεί, ενώ κάποια άλλα το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και έλεγαν για προβιβασμούς ομάδων από το τοπικό για να “καλυφθεί” το εν λόγω σενάριο!

Όπως ήταν φυσιολογικό, το πλάνο παραμένει ως έχει, με την ΕΠΟ να αναφέρει στην προκήρυξη (ΕΔΩ) πως από κάθε έναν από τους 4 ομίλους, θα προβιβάζονται στη Super League 2 οι πρωταθλητές, ενώ στα τοπικά πρωταθλήματα θα υποβιβάζονται οι τελευταίες 7 της βαθμολογίας.

Επίσης, κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να διατηρεί τμήματα υποδομής, στα οποία τουλάχιστον το ένα εξ αυτών θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα των Ενώσεων, ενώ όσον αφορά τις ηλικίες, διευκρινίζεται το εξής :

“Επιτρέπεται η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δε δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Για την αγωνιστική περίοδο (2023 – 2024) επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δε δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, από τους οποίους θα επιτρέπεται να αγωνίζονται έως δύο (2).

Τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνος πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών, οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003 αντίστοιχα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022 – 2023 και 2023 – 2024.”

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 10/10, ωστόσο δεν αναγράφεται πουθενά μια πιθανή ημερομηνία έναρξης (οι πληροφορίες λένε για 16 ή 23/10), η οποία και (ευχόμαστε) να αποφασιστεί σύντομα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected