Κατηγορίες
Διάφορα

Ελληνίδα τελικά η γυναίκα που έπεσε από την Ακρόπολη, όλα δείχνουν αυτοκτονία!

Ανατροπή με την τραγωδία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Ακρόπολη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της έπειτα από πτώση στο κενό δεν ήταν τελικά τουρίστρια, αλλά μία 47χρονη Ελληνίδα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα έκανε τον σταυρό της και πήδηξε από τα βραχάκια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όταν έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί το κινητό της τηλέφωνο χτυπούσε. Οι αστυνομικοί απάντησαν στην κλήση και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τον σύντροφό της, ο οποίος την αναζητούσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως η 47χρονη σύντροφός του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η τραγωδία συνέβη σε σημείο που βρίσκεται απέναντι από τα εκδοτήρια για την είσοδο στην Ακρόπολη.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανέσυραν την γυναίκα, ύστερα από σχετική επιχείρηση.

Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά δεν έδωσε σημάδια ζωής. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα έχασε την ισορροπία της στην προσπάθειά της να βγάλει μία φωτογραφία. Ωστόσο, τα νεότερα δεδομένα ανατρέπουν αυτή την εκδοχή, καθώς η πτώση της 47χρονης αποδίδεται πλέον σε αυτοκτονία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected