Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Ιδανική πρεμιέρα στη Σλοβακία για Γραμματικοπούλου, εύκολη πρόκριση για Σακκελαρίδη στην Ιταλία

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να επικρατήσει της Γερμανίδας και Νο465 του κόσμου Καθλίν Κάνεφ με 6-3, 6-0 παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των “16” στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων στην Τρνάβα της Σλοβακίας.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να ξεκίνησε δεχόμενη break με την Κάνεφ να παίρνει προβάδισμα με 2-0, ωστόσο στη συνέχεια κατέκτησε τα 5 επόμενα games (5-2), για να κλείσει το set λίγο αργότερα με 6-3.

Στο 2ο set η Γραμματικοπούλου έκανε ό,τι ήθελε στο court και χωρίς να δώσει ούτε game στη Γερμανίδα, της οποίας έσπασε το service τρεις φορές, έφτασε στο bagel, αλλά και στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στις “16” η Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα και Νο684 του κόσμου, Μάια Λούμστεν.

Εύκολη πρόκριση για Σακκελαρίδη στην Ιταλία

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον πρώτο της αγώνα στο 25άρι τουρνουά της Σάντα Μαργκερίτα στην Ιταλία, με την Ελληνίδα τενίστρια και Νο320 του κόσμου να επικρατεί εύκολα της Ρωσίδας Βασιλίσα Μπορισόβα με 6-3, 6-1 μετά από 70 λεπτά.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε πίσω με 3-1 στο 1ο set, ωστόσο στη συνέχεια κατέκτησε τα τελευταία 5 games του set το οποίο έκανε δικό της με 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με την κάθε παίκτρια να έχει σημειώσει από ένα break (1-1), ωστόσο η Σακελλαρίδη εκμεταλλευόμενη τα τραγικά ποσοστά της αντιπάλου της στο 2ο service (1/22), έκανε ένα ακόμα μεγάλο σερί και με 6-1 έκλεισε το παιχνίδι εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Στις “16” θα αντιμετωπίσει είτε τη Γερμανίδα και Νο208 του ταμπλό, Ναστάζια Σνουκ, είτε τη συμπατριώτισσά της Σνουκ (Νο538 στον κόσμο), Σίνα Χέρμαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected