Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο Σαουδάραβες μέσω ειδικού προγράμματος στον ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ένταξή το στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας «Saudi Scholarship for Developing Football Talents».

Στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δικέφαλος πήρε τους νεαρούς Μπαντάρ Νταρβίς και Αλμιαγιάντ Μάνι, οι οποίοι θα βρίσκονται στη β’ ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ένταξή της στο πρόγραμμα «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)» του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Το SSDFT είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, με στόχο να εξελίξει και να βελτιώσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της και να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δουλεύοντας στο εξωτερικό με διεθνή πρότυπα.

Οι άνθρωποι του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ήρθαν σε επαφή με τον Δικέφαλο και κατέληξαν σε συμφωνία υπογράφοντας το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο περιλαμβάνει την ένταξη δύο νεαρών παικτών στον ΠΑΟΚ Β.

Ο λόγος για τους Μπαντάρ Νταρβίς και Αλμιαγιάντ Μάνι, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη κι έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, συμμετέχοντας στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2″.

error: Protected