Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έδωσε το 100% η Ομόνοια κόντρα στη Γιουνάιτεντ αλλά δεν τα κατάφερε (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τα έδωσαν όλα.

Έκαναν κατάθεση ψυχής το βράδυ της Πέμπτης (06/10) στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΓΣΠ, πλησίασαν στο βαθμολογικό κέρδος αλλά υπέκυψαν στην ποιότητα του μεγάλου της αντίπαλου.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η Ομόνοια υποδέχθηκε την Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 3-2. Πράσινο… το πρώτο ημίχρονο, με το «τριφύλλι» να προηγείται με 1-0, με γκολ του Ανσαριφάρντ.

Στο β’ μέρος οι αλλαγές της Γιουνάιτεντ έφεραν… τούμπα το ματς. Δύο γκολ ο Ράσφορντ και ένα ο Μαρσιάλ, αμφότεροι οι σκόρερ πέρασαν στο ματς ερχόμενοι απ’ τον πάγκο. Στο 85’ η Ομόνοια μείωσε σε 3-2 με τον Παναγιώτου, ο οποίος επίσης μπήκε στο ματς σαν αλλαγή και στα τελευταία λεπτά τα έδωσε όλα για την ισοφάριση.

Δεν ήρθε η ισοφάριση, αλλά μετά το τέλος του ματς, ήρθε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών της ομάδας που γέμισαν ασφυκτικά το ΓΣΠ.

Συνθέσεις

Ομόνοια (Νιλ Λένον) : Φαμπιάνο, Λέζιακς, Μάθιους, Λανγκ, Γιούστε, Μίλετιτς (82′ Μπεζούς), Χαραλάμπους, Μιξ (71′ Παναγιώτου), Μπάρκερ (61′ Παπουλής), Μπρούνο (71′ Λοΐζου), Ανσαριφάρντ (61′ Κακουλλής).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ) : Ντε Χέα, Μαλάσια (46′ Σο), Μαρτίνες, Λίντελοφ. Νταλότ, Έρικσεν, Κασεμίρο (82 ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (74′ Φρεντ), Σάντσο (46′ Ράσφορντ), Φερνάντες (61′ Μαρσιάλ), Κριστιάνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected