Εθνικές Ομάδες

Ηττήθηκε από την Ιταλία η Εθνική Παίδων, αγωνία για την πρόκριση

Ένα γκολ των Φινλανδών στο 87′ της αναμέτρησής τους με το Κόσοβο (1-1) τους έδωσε τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου, αφήνοντας τρίτη τη δική μας Εθνική U17.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη ηττήθηκε 2-0 από την Ιταλία και θα περιμένει την ολοκλήρωση των υπόλοιπων γκρουπ της προκριματικής φάσης, για να μάθει αν θα περάσει στην Elite Round ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες.

Η Εθνική στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ατύχησε όμως να δεχθεί γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου μέρους από τον Ρομάνο και μόλις με την έναρξη (48′) του δευτέρου ημιχρόνου (Παφούντι).

Η Ελλάδα τερμάτισε έτσι τρίτη με 3 βαθμούς στον 8ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Κόσοβο και θα περιμένει τώρα την ολοκλήρωση των υπόλοιπων ομίλων για να μάθει αν αυτή η συγκομιδή θα τη στείλει στην επόμενη φάση (Elite Round).

Συνθέσεις

Ελλάδα: Μπελέρης, Σβίγκος, Παναγάκος, Χατζόπουλος (83′ Κωστούλας), Πολυκράτης, Μαρούτσης (77′ Ανδρικόπουλος), Πανικίδης, Καλάνι (76′ Μπρέγκου), Αλαφάκης (61′ Πολιτάκης), Μουζακίτης, Τζίμας.

Ιταλία: Τομάσι, Κόκι, Ράμαϊ, Σεντότι (85′ Βέρντε), Βέιντρε, Μανίνι (75′ Φινοκιάρο), Ρίτσιο (46′ Κραπίστο), Μεντιτσίνο, Ρομάνο, Σκότι (46′ Ρανιόλι-Γκάλι), Παφούντι (71′ Ράο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected