Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Κέφια της κληρωτίδας στην 5η φάση, έστειλε δύο ερασιτεχνικές ομάδες στον επόμενο γύρο!

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σ αυτήν ενσωματώθηκαν δέκα ομάδες από την περσινή Super League 1, εκτός των τεσσάρων που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός), εννιά της Super League 2, τέσσερις από τη Γ Εθνική και μία από τα τοπικά πρωταθλήματα, ο Ιωνικός Διαβατών από τη Θεσσαλονίκη.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Σάκη Τσιώλη, προπονητής σημαντικών επιτυχιών στον θεσμό, με πιο αξιοσημείωτη την παρουσία του στον τελικό του 2013 ως τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, όταν η ομάδα της Αρκαδίας ηττήθηκε στην παράταση από τον Ολυμπιακό.

Η κληρωτίδα είχε πραγματικά…κέφια, καθώς στέλνει σίγουρα στην επόμενη φάση τουλάχιστον δύο ερασιτεχνικές ομάδες, αφού κληρώθηκαν μεταξύ τους ομάδες από τη Γ Εθνική. Την ίδια ώρα, αντίπαλος του Ιωνικού Διαβατών είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου, οπότε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται μια τεράστια πρόκληση να βρεθεί ανάμεσα στις 16 ομάδες της 6ης φάσης του θεσμού!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς σε “Αγια-Σοφιά”, Τρίπολη και Βόλο, ενώ αμφίρροπα αναμένονται τα ζευγάρια σε Καλαμάτα, Καλλιθέα και Λάρισα.

Οι αγώνες είναι μονοί και θα διεξαχθούν το τριήμερο 18-19-20 Οκτωβρίου, ενώ από την επόμενη φάση οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές.

Αναλυτικά τα ζευγάρια :

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Καλαμάτα – Παναιτωλικός
Καλλιθέα – ΝΠΣ Βέροια
ΑΟ Αγίου Νικολάου – Αλμυρός ή Πανθρακικός*
Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή
ΠΑΕ Κηφισιά – ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Αλμωπός Αριδαίας – Λαμία
Ιωνικός Διαβατών – Απόλλων Παραλιμνίου
ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός
ΑΕΛ – Λεβαδειακός
Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου

*Το ματς διεξάγεται σήμερα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected