Super League 2

Περιμένατε άμεση έναρξη στη Super League 2; Μη φάτε, έχει γλάρο…

Ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά ούτε καν μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει η σέντρα της Super League 2!

Μετά το ΔΣ της διοργανώτριας, που έλαβε χώρα σήμερα (12/10), οι…ελπίδες για έναρξη έσβησαν μονοκοπανιά και έτσι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη τρεις μήνες προετοιμασία στα πόδια τους, θα τους κάνουν τέσσερις!

Κι αυτό γιατί, η έναρξη της SL2 μεταφέρεται για τις 6/11!

Επίσης, ο Διαγόρας Ρόδου (ομάδα των Δωδεκανήσων δηλαδή) θα αγωνίζεται στη θέση της Ξάνθης(!) στον Βόρειο όμιλο (προφανώς το ζήτησε ο ίδιος, αλλιώς δεν εξηγείται…), ενώ ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι ο “Εκπρόσωπος Γ Εθνικής”, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Όσον αφορά τη θέση του Διαγόρα, αυτή θα πάρει η Ηλιούπολη, ενώ τον Εργοτέλη αντικαθιστά ο ΠΑΟ Ρουφ.

Το…καλό της υπόθεσης είναι ότι το πρωτάθλημα U19 της Super League 2 θα ξεκινήσει την ίδια ημερομηνία με τους άνδρες και έχει Μάρτιο όπως πέρσι…

Η ανακοίνωση :

“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P