Basket - Αθλήματα

Θεσσαλονίκη : Έφτασαν οι “φούσκες” για να λύσουν το γηπεδικό πρόβλημα! (photos)

Μια εντυπωσιακή μπασκετική εγκατάσταση έρχεται πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να δώσει λύσεις στο γηπεδικό ζήτημα, αλλά και να αναβαθμίσει το άθλημα, καθώς πρόκειται για γήπεδα μέσα σε τεράστιο μπαλόνι, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της FIBA και τις απαιτήσεις των νέων συνθηκών.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Ανατολική πλευρά της πόλης, απέναντι από το νέο ιδιωτικό σχολείο των εκπαιδευτηρίων Γκροζούδη στην Θέρμη και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Basketball Airdome Skg περιλαμβάνουν: τρία γήπεδα μπάσκετ με παρκέ τελευταίας τεχνολογίας, που πληρούν τις προδιαγραφές για κάθε διοργάνωση, με όλες τις εγκαταστάσεις αποδυτηρίων και βοηθητικών χώρων!

Τα γήπεδα είναι διαθεσιμα για ομάδες, ακαδημίες, group και ιδιώτες, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί sports bar που θα μεταδίδει όλους τους σημαντικούς αγώνες και όχι μόνο.

Είναι πραγματικά κάτι που θα έπρεπε να μεριμνήσει η πολιτεία την δημιουργία τέτοιων γηπέδων ώστε να δώσει λύσεις στο γηπεδικό που τόσο βασανίζει όλες της ομάδες σε όλα τα αθλήματα…

δείτε φωτογραφίες στο northbasket.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P