Κατηγορίες
Αθλήματα

Εκπληκτική εμφάνιση από την Παπαμιχαήλ, συνεχίζει στα ημιτελικά!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεπέρασε το εμπόδιο και της Πολωνής (Νο280 στον κόσμο), Βερόνικα Φαλκόφσκα επικρατώντας με 6-3, 1-6, 6-2 σε 2 ώρες και 25 λεπτά εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του τουρνουά των 60.000 δολαρίων στο Μοναστίρ της Τυνησίας.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας δύο πόντους παραπάνω από την αντίπαλό της (85-83), αλλά κι ένα break περισσότερο (6/12-5/9), άφησε πίσω της το κακό 2ο set και σημειώνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο decider έφτασε στη νίκη.

Στο 1ο set η Ελληνίδα τενίστρια και Νο152 του κόσμου, βρέθηκε πίσω με break (2-1), ωστόσο στη συνέχεια κατέκτησε τα επόμενα 4 games παίρνοντας προβάδισμα με 5-2 για να κλείσει λίγο αργότερα το set στο service το οποίο κράτησε 7,5 λεπτά!

Το ίδιο σενάριο είχαμε και στο 2ο set με τη Φαλκόφσκα να φτάνει και πάλι πρώτη σε break (2-0) την Παπαμιχαήλ να το παίρνει πίσω (2-1), ωστόσο το service της παρουσίασε προβλήματα και ειδικά το 2ο (1/11) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φτάσει σε hold χάνοντας το set με 6-1.

Αν και θεωρητικά το μομέντουμ ήταν με το μέρος της Πολωνής η Παπαμιχαήλ με τρία διαδοχικά games (ένα break) πήρε προβάδισμα με 3-0 στο decider set και στη συνέχεια παραχωρώντας μόλις δύο games στη Φαλκόφσκα έφτασε στη νίκη, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Οάνα Γκαβρίγια (Ρουμανία) και Κριστίνα Μλαντένοβιτς (Γαλλία) που αγωνίζονται την Παρασκευή το μεσημέρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected