Διάφορα - Συνεργάτες

Άρης – Ιωνικός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Με μεγάλη ανάγκη την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και για τις δύο ομάδες, ο Άρης και ο Ιωνικός κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος (20:30).

Το ματς των “κιτρινόμαυρων” μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στο στέκι των ποδοσφαιρόφιλων, το “Barok” Coffee-Bar στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα 2-0 από την ΑΕΚ στην έδρα του, με μια εμφάνιση η οποία έχει προβληματίσει αρκετά και κατά κάποιους υποχρεώνει τους ανθρώπους της ομάδας να «δουν» λίγο διαφορετικά την τακτική με την οποία αντιμετωπίζουν τα ματς, γενικότερα. Οι κίτρινοι έχουν δύο ήττες στη σειρά σε μια συγκομιδή από την αρχή της σεζόν που δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας πριν την έναρξη της σεζόν.

Αντίστοιχα, μια διόλου… τιμητική συγκομιδή έχει και ο Ιωνικός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Οι Νικαιώτες δεν έχουν πάρει νίκη μέχρι τώρα, έχουν έξι ήττες και δύο ισοπαλίες, την μία από αυτές στην προηγούμενη αγωνιστική με τη Λαμία εντός έδρας. Κάπως έτσι ο Ιωνικός είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναζητά επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected