Κατηγορίες
Διάφορα

Αρνητική εξέλιξη στην αναζήτηση της 50χρονης στην Κρήτη : Βρέθηκε νεκρή, τραγική φιγούρα ο άνδρας της που ήταν παρών (vid)

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, η οποία είχε χαθεί το Σάββατο όταν η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το νησί…

Σύμφωνα με το creta24.gr, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

Παράλληλα, στην Αγία Πελαγία είναι και ο 13χρονος γιος τους που παρακολουθεί τα όσα τραγικά συμβαίνουν.

Τέλος, αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης, μιας και το κύμα έχει πάει το πτώμα κοντά σε βράχια και το σημείο είναι δύσκολο.

Νωρίτερα, ο άνδρας μίλησε για όσα εκτυλίχθηκαν λέγοντας πως αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να προλαβαίνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

«Με πήραν τηλέφωνο να καλέσω βοήθεια. Άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει. Είχε πανικοβληθεί» είπε ο σύζυγος της 50χρονης και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».

Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του Λιμενικού, ωστόσο τα φερτά υλικά και τα μπάζα που έφτασαν έως τη θάλασσα, δυσκόλεψαν πολύ την επιχείρηση λόγω της αδυναμίας ορατότητας κάτω από το νερό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected