Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ανατροπή με super Γιακουμάκη για τη Σέλτικ (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν καθοριστικός την περασμένη σεζόν στην πορεία της Σέλτικ προς την κατάκτηση του τίτλου, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, και όλα δείχνουν πως και φέτος βαδίζει στον ίδιο δρόμο της επιτυχίας, όντας μόνιμα συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα.

Όπως αναφέρει το Sport24, μια ακόμα απόδειξη δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premiership, με τους πρωταθλητές να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1 από την Χαρτς (οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή) αλλά να βρίσκουν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα για να πάρουν το τρίποντο με τη συνδρομή του Έλληνα φορ.

Ήρθε μάλιστα σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, με τους κέλτες να ισοφαρίζουν σε 2-2 στο 55ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Γιακουμάκη, που έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, για να ακολουθήσει το 2-3 από τον Μαέντα στο 59′ και η ισοφάριση του Σάνκλαντ στο 65′ (χατ-τρικ για τον παίκτη της Χαρτς), μέχρι να έρθει ο Τέιλορ να λυτρώσει την Σέλτικ στο 76′ γράφοντας το τελικό 4-3.

Αποτέλεσμα που σφράγισε την τέταρτη διαδοχική επιτυχία της στο πρωτάθλημα και της επέτρεψε να ξεφύγει με πέντε πόντους από την Ρέιντζερς, έστω κα με ματς περισσότερο.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected