Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των τμημάτων Υποδομής του ΝΠΣ Βέροια στη Θεσσαλονίκη (22/10)

Με μία νίκη και μια ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22/10 τα τμήματα υποδομής της ΝΠΣ Βέροια.

Η ομάδα U17 του Απόστολου Χατζάρα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε άμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή Ακαδημία τις Θεσσαλονίκης, τους BEBIDES 2000 επικρατώντας 4-3 και έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Θεσσαλονίκη στο πρωτάθλημα της Κ17. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καρδίας.

Για την ομάδα της Ημαθίας τα γκολ πέτυχαν οι Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Λαφάρας και Κετόγλου.

Η σύνθεση της Βέροιας U17 : Διαμαντόπουλος, Καφτιράνης, Τούφας, Αναστασόπουλος, Δούκας, Παναγιωτίδης, Κετόγλου, Σαββίδης, Αδαμίδης, Δημόπουλος, Λαφάρας. Αγωνίστηκαν και οι : Καρύδας, Βασιλακάκης, Καρασαρίδης, Γιαγτζίδης, Δάρλας.

Έχοντας πολύ άγχος στην πρεμιέρα, η ομάδα U15 δεν μπόρεσε να βγάλει το καλό της εαυτό και ηττήθηκε 3-0 από τους Σκίουρους. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Πυλαίας.

Η σύνθεση της Βέροιας U15 : Σαχπατζίδης, Τσούκα, Παπάζογλου, Μουρατίδης, Λαμπριανίδης, Καρασαρίδης, Θυμιόπουλος, Αχλιώπας, Κεχαγιάς, Σιδηρόπουλος, Κονσουλάκης. Αγωνίστηκαν και οι : Τρούπκος, Ντέλας, Καρασαρίδης, Φωτιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P