Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά και η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar

Για μια ακόμη Κυριακή, οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν το δικό τους στέκι για τις σπουδαίες τηλεοπτικές αναμετρήσεις! Το “Barok” Coffee-Bar, με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή 20, δίπλα στην πιάτσα των ταξί) θα υποδεχτεί τους θαμώνες για δύο μεγάλα παιχνίδια!

Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στην Super League είναι αυτό στην Λεωφόρο (19:30), στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη. Οι «πράσινοι» έχοντας πετύχει ως τώρα 8 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, θέλουν να κάνουν το 9 στα 9 και να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League ωστόσο ανοίγει στη Νίκαια με τον Ιωνικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από την άλλη οι Αρκάδες που παραμένουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, ενώ μεσοβδόμαδα γνώρισαν τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Παναθηναϊκός – Άρης (19:30)
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P