Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ήταν όλα υπέροχα στα εγκαίνια του νέου Spoteam στη Θεσσαλονίκη! (photos)

Για ακόμη μία φορά, οι συνεργάτες της Spoteam πήραν άριστα!

Τη Δευτέρα 24/10, το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 136) είχε την τιμητική του, τόσο γιατί έσβησε το πρώτο κεράκι λειτουργίας του όσο και γιατί πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του.

Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή, τέλεια οργανωμένη και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, το νέο μέλος της αλυσίδας της Spot Team έλαβε τις ευχές για καλές δουλειές, από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Το “μυαλό” της επιχείρησης, ο ιδρυτής και δημιουργός της αλυσίδας της Spoteam, Τέλης Ευθυμιάδης ήταν το επίκεντρο της εκδήλωσης κι αυτός που -απολύτως δικαιολογημένα- δέχτηκε τα εύσημα για τη νέα επιχειρηματική ιδέα αλλά και για τη σημαντική συμβολή του στην διάδοση του brand της Spoteam στον αθλητικό κόσμο σε πανελλήνια εμβέλεια.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης μας, ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Άγγελος Χαριστέας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Νεάπολης Αντώνης Σαουλίδης και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και τώρα Τεχνικός Διευθυντής της Εθνικής μας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Τίμησε επίσης με την παρουσία του το τμήμα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο και τον προπονητή, Άρη Λυκογιάννη, όπως επίσης και οι Πρωταθλητές Πεύκων με τον προπονητή τους, Παρασκευά Μουρατίδη.

Μετά τον αγιασμό από τον πατέρα Νικόλαο, τον λόγο πήρε η Εμπορική Διευθύντρια της Spoteam, Στέλλα Δανιηλίδου που αναφέρθηκε στην εξέλιξη της εταιρίας από το 2007, την επένδυση της στο Digital Marketing αλλά και στο σύγχρονο και λειτουργικό e-shop που έχει εξελιχθεί στη “ναυαρχίδα” της.

Τέλος, την παράσταση έκλεψαν οι cheerleaders του ΠΑΟΚ, με το ιδιαίτερο χορευτικό show που ετοίμασαν ειδικά για την εκδήλωση της Spoteam!

δείτε τις φωτογραφίες του sportsup.gr :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected