Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό με…κραχ στο 90+3′ (vid)

Απίστευτο φινάλε για τον Ολυμπιακό στη Γερμανία, που λίγα λεπτά πριν το φινάλε είχε το πάνω χέρι για την 3η θέση στον όμιλο και με τη λήξη του αγώνα, αποκλείστηκε οριστικά!

Κι αυτό γιατί, η αδιάφορη βαθμολογικά Φράιμπουργκ ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Λούκας Γκόμπλερ (και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Πασχαλάκης ήταν ανίκητος) και την ίδια ώρα, η Ναντ έπαιρνε το προβάδισμα κόντρα στη Καραμπάγκ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Ευρώπη και αναμένουμε με αγωνία να δούμε σε ποια θέση θα καταλήξει η Ελλάδα στο UEFA Ranking…

Το φιλμ

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Φράιμπουργκ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Χτυπούσε κυρίως από την δεξιά πλευρά, ενώ αρκετές φορές έψαχνε κενά στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έψαχναν τρόπο να δημιουργήσουν απειλές στην κόντρα, ωστόσο αυτό δεν γινόταν με ευκολία.

Το σκηνικό άλλαξε στο 17ο λεπτό, όταν και ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες στα δεξιά, είδε την κίνηση του Μασούρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Μπιέλ, που σούταρε με τον Φλέκεν να αποκρούει. Ο Αραμπί ακολουθούσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα, στο 23ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία. Οι ερυθρόλευκοι έφυγαν στην κόντρα με δύο εναντίον ενός, έπειτα από ωραία μεταβίβαση του Εμβιλά μετά από κόρνερ των Γερμανών. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, τροφοδότησε τον Μασούρα, ο οποίος πάτησε περιοχή, πέρασε τον Φλέκεν, βρέθηκε σε δύσκολη γωνία και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας αυτό το προβάδισμα, με την αμυντική τους συμπεριφορά να παίρνει άριστα, καθώς δεν επέτρεψαν στους Γερμανούς να γίνουν επικίνδυνοι.

Στο δεύτερο μέρος η Φράιμπουργκ αύξησε την πίεσή, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βγάλει την μπάλα από την άμυνα του. Οι Γερμανοί προσπαθούσαν να φέρουν την μπάλα στην ερυθρόλευκη περιοχή και να βάλουν δύσκολα στους Πειραιώτες.

Όποτε χρειαζόταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν παρών, όπως συνέβη στο 58ο λεπτό σε σουτ του Κίμπλερ, αλλά και στο 77′ όταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε μία προσπάθεια του Πέτερσεν στην κίνηση. Ωστόσο, γι’ ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Ο Γκίντερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κίμπλερ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Συνθέσεις

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ) : Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ (78′ Σιλντίλια), Γκούντερ, Ντοάν (64′ Βάισχαουπτ), Καϊτέλ (63′ Εγκεστάιν), Χέφλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς (72′ Πέτερσεν), Κιέρεχ (64′ Γεόνγκ)

Ολυμπιακός (Μίτσελ) : Πασχαλάκης, Ντόι, Μπα, Άβιλα, Βρουσάι (83′ Ρέτσος), Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας (82′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (39′ λ.τ. Ρέαμπτσουκ), Μπιέλ (69′ Κουντέ), Αραμπί (83′ Ουί-Τζο Χουάνγκ)

7ος όμιλος

Ναντ – Καραμπάγκ  2-1
Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός  1-1

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Φράιμπουργκ 5 4 1 0 12 2 10 13
2 Καραμπάκ 5 2 1 2 8 4 4 7
3 Ναντ 5 2 0 3 4 11 -7 6
4 Ολυμπιακός 5 0 2 3 2 9 -7 2

6η αγωνιστική (3/11)

Ολυμπιακός – Ναντ (19.45)
Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ (19.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected