Κατηγορίες
Basket

Μια ακόμη…παράσταση από τον Giannis, συνεχίζουν αήττητοι οι Bucks (vids)

Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αγγίζοντας το triple double με 30π., δεκατέσσερα ριμπάουντ και εννέα ασίστ. «Διπλός» με 12π. και ισάριθμα ριμπάουντ ήταν ο Μπόμπι Πόρτις, όπως και ο Μπρουκ Λόπεζ με 14π. και έντεκα ριμπάουντ. Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 16π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ και ο Γκρέισον Άλεν 17π. Δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 20π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Νεοϋορκέζων. Από 14π. είχαν ο Τζούλιους Ραντλ, μαζί με δώδεκα ριμπάουντ, και ο Ιμάνουελ Κουίκλι.

Εκτός αποστολής ήταν και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην ήττα των Σικάγο Μπουλς με 129-124 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «ΑΤ&Τ Center». Στους 33π. «σταμάτησε» ο Κέλντον Τζόνσον, double double με 21π. και δεκατρία ριμπάουντ έκανε ο Γιάκομπ Πελτλ και 12π. με πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ είχε ο Τζος Ρίτσαρντσον.

Ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν έβαλε 33π. και ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στην καριέρα του στο «μαγικό κόσμο». Έγινε ο 50ός παίκτης που τα κατάφερε. Ο Κόμπι Ουάιτ συνείσφερε 19π. και ο Αντρέ Ντράμοντ 17π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα των «ταύρων».

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected