Διάφορα

ΣΟΚ στην Κρήτη : 18χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, στην ίδια περιοχή με τον αδελφό του!

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 18χρονου που «έσβησε» μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 18χρονος Παναγιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερη μοτοσικλέτα στα Περιβόλια των Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Κοινότητα Περιβολίων, στην ίδια περιοχή είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο αδερφός του αδικοχαμένου Παναγιώτη, πέντε χρόνια πριν και μάλιστα με τον ίδιον ακριβώς τρόπο, με μετωπική σύγκρουση δύο δικύκλων.

Τρία τα θύματα της ασφάλτου μέσα σε 24 ώρες στην Κρήτη

Τρία θύματα της ασφάλτου μετρά η Κρήτη τις τελευταίες 24 ώρες.

Η αρχή έγινε το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου όταν η 60χρονη Ράνια πεθαίνει ακαριαία στον ΒΟΑΚ, στο Ρέθυμνο, όταν το όχημα που οδηγούσε – και στο οποίο επέβαινε και το εγγονάκι της – συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου ο 36χρονος ερευνητής του ΙΤΕ χάνει τη ζωή του στα Σταυράκια όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπει της πορείας της και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Το τρίτο θύμα της ασφάλτου είναι ο 18χρονος Παναγιώτης που πέθανε όταν η μηχανή του συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο δίκυκλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected