Super League 2

Super League : Άνετη νίκη στην πρεμιέρα για την Καλαμάτα

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Super League η Καλαμάτα.

Η ομάδα της Μεσσηνίας επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 του Ηροδότου, χάρη στα γκολ των Πασά στο 18′ και Ρόβα στο 59′, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Βασιλόγιαννη στο 35′ και δοκάρι με τον Μπόρχες στο 70′.

Ο αδύναμος Ηρόδοτος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πήγε στο -9 και το έργο του στην προσπάθεια να σώσει την κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους είχε ο Φαλκάο στο 54′ με κεφαλιά, όμως ο Μαβινγκά έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Σημειώνεται ότι βάσει ΚΑΠ το παιχνίδι δεν έπρεπε να διεξαχθεί (ο Ηρόδοτος δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο), όμως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει καλέσει τους Κρητικούς σε απολογία ακόμα.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (78′ Καραγκούνης), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (78′ Άλβες), Αναστασόπουλος, Μπόρχες (78′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (64′ Αρναρέλλης), Πασάς.

Ηρόδοτος (Μίλτος Πλουσής): Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος (75′ Μπράβο), Σαρρής (42′ λ.τρ. Ζιώγας), Μακρυδάκης, Μασάδο (75′ Γκίνη), Σουρνάκης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/11

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β  1-0
ΠΑΕ Επισκοπή – Ολυμπιακός Β  1-1

Κυριακή 6/11

Καλαμάτα – Ηρόδοτος  2-0
ΠΑΕ Χανιά – Παναχαϊκή (15.00)
ΠΑΕ Ηλιούπολη – ΠΑΕ Κηφισιά (15.00)
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας (15.00)

Τρίτη 8/11

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική (15.00)

*φωτ. Sport365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected