Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού κάνει…sold out το “Barok” Coffee-Bar!

Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι αυτό που «μονοπωλεί» το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής (06/11) για την 11η αγωνιστική.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό παιχνίδι, επιλέγοντας το ρόφημα της αρεσκείας τους, κλείνοντας θέση στο ποδοσφαιρικό στέκι της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

Απόψε στις 19.30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» αποτελούν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετρώντας το απόλυτο στις πρώτες 10 αγωνιστικές, εν αντιθέσει με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν να λύσουν πολλά θέματα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο -10 από την κορυφή.

Το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μοιάζει με «τρένο» χωρίς φρένα στην αρχή του φετινού «μαραθωνίου». Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στην βαθμολογία, όπου ο Παναθηναϊκός φιγουράρει στην κορυφή με 30 βαθμούς, έξι περισσότερους από την ΑΕΚ που προσπαθεί να τον ακολουθήσει. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εύκολη νίκη 5-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με τους Αϊτόρ και Τρουιγέ να αποτελούν τους μοναδικούς απόντες.

Μόνο λίγες ώρες έχουν περάσει από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Για μία ακόμα φορά, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν την έδρας τους και είδαν την Ναντ να παίρνει τη νίκη. Βέβαια, το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τους «ερυθρόλευκους», μια και ο Μίτσελ θέλησε να κρατήσει «φρέσκους» τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το ντέρμπι. Οι Μπα, Γκάρι Ροντρίγκες και Μαρσέλο θα παρακολουθήσουν το ματς από μακριά.

Η αυλαία της ημέρας θα πέσει στην Τρίπολη. Στις 20:30 ο Αστέρας φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και ψάξει τη νίκη στο «Θ. Κολοκοτρώνης», προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει φτιάξει, αλλά και για να μειώσει την απόσταση από τον Παναθηναϊκό, πάντα βάσει του αποτελέσματος στο ντέρμπι. Στην αντίπερα όχθη, οι Αρκάδες «καίγονται» για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, μια και παραμένουν στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

16:00 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P