Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΕΠΟΣ : Ο Βαλβέρδε σούταρε και η μπάλα κατέληξε σε… σπίτι πολυκατοικίας (vid)

Δοκιμάζει συχνά τα πόδια του. Έχει πετύχει μερικά φαντασμαγορικά γκολ με «κεραυνούς» εκτός περιοχής, συνεπώς δεν ήταν έκπληξη ότι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε τόλμησε το μακρινό σουτ.

Έκπληξη ήταν, όμως, για τους φίλους της Ράγιο Βαγιεκάνο που παρακολουθούσαν το ματς από το μπαλκόνι τους και είδαν την μπάλα να φτάνει με «τρελή» τροχιά μέσα στο σπίτι τους!

Το «Βαγιέκας» είναι το κατεξοχήν γήπεδο-γειτονιά στην ισπανική πρωτεύουσα και φημίζεται για το πόσο εύκολο είναι να βλέπουν το ματς οι κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών. Μια παρέα εξ αυτών, λοιπόν, είχε την τύχη να αποκομίσει σουβενίρ την μπάλα από το παιχνίδι χάρη στον Ουρουγουανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ή και την… ατυχία να υποστεί ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού, αφού η μπάλα πέρασε με τρομακτική ταχύτητα μέσα από το παράθυρο και δεν θέλουμε να φανταστούμε πόσες λάμπες και έπιπλα μπορεί να έγιναν… γυαλιά-καρφιά.

Τουλάχιστον η Ράγιο τους αποζημίωσε, αφού πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή στην ανατροπή και έγινε η πρώτη ομάδα που νικά φέτος τη Βασίλισσα σε όλες τις διοργανώσεις!

Δείτε το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε το gazzetta.gr:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected