Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Το 3×3 ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός και φουλ για πρωτιά!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες καθώς επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 70-64 στο ΟΑΚΑ για το Eurocup και με τη βοήθεια των φιλάθλων του έβαλε γερές βάσεις για την κορυφή του ομίλου.

Τρία στα τρία για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και πρωτιά για τις «πράσινες» που φυσικά θέλουν να διατηρηθούν εκεί και στις επόμενες αγωνιστικές.

Άλλωστε η θέση που τερματίζουν οι ομάδες παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επόμενη φάση των 32.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «πράσινες» ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και βρίσκοντας αρκετές επιθετικές λύσεις πήραν κεφάλι στην πρώτη περίοδο με 22-16.

Στη δεύτερη περίοδο το «τριφύλλι» κατάφερε και περιόρισε τον αντίπαλο του και συνέχισε να σκοράρει με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 39-25.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενες έβγαλαν μια αντίδραση ωστόσο ο Παναθηναϊκός είχε πάντα τον έλεγχο και το σκορ ήταν 55-44.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να απειλήσουν όμως στα κρίσιμα σημεία οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη είχαν την ψυχραιμία αλλά και την ποιότητα και κατέκτησαν το ματς με 70-55.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Μπουντούρη 15 (3), Κάρτερ 8 (2), Παυλοπούλου 7 (1), Ριντ 18 , Σωτηρία 13 (2), Αλεξανδρή 9, Χαιριστανίδου, Κωτούλα, Θεοδωρομανωλάκη, Φελούρη, Παλάσκα και Ζιάκα.

Ερυθρός Αστέρας (Βούκοβιττς): Μπόγιοβιτς 9, Χολ 14, Κάτανιτς 15 (1), Μίσελιτς 3 , Νάουμτσεφ, Αιφούγα 10, Μποτζίσεβιτς 5 , Κόλιτς, Κορτό, Γιακοβίνα 2, Νεντελίκοφ 6 και Ζέζεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected