Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ζευγάρια για όλα τα…γούστα στη φάση των “16”, σίγουρα μια ομάδα της Γ Εθνικής στους “8”! (vid)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, η κλήρωση των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, μέχρι και την ημιτελική φάση.

Στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2022/23 οι αγώνες θα είναι διπλοί, ενώ για πρώτη φορά (με βάση την προκήρυξη) δε θα ισχύσουν τα εκτός έδρας γκολ, όπως συμβαίνει πλέον από πέρσι και στα Κύπελλα Ευρώπης.

Όσον αφορά τα προημιτελικά, η κληρωτίδα μάλλον είχε παραπάνω…κέφια καθώς είναι πιθανή η διασταύρωση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού με τον Άρη!

Το επίσης αξιοσημείωτο είναι πως στα προημιτελικά θα προκριθεί σίγουρα μια ομάδα Γ Εθνικής, καθώς κληρώθηκαν μεταξύ τους ο Απόλλων Παραλιμνίου με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου, ενώ και εκεί έχουν ελπίδες για πρόκριση καθώς ο νικητής θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λαμίας ή Καλλιθέας.

Η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου 2022 (λίγες ημέρες πριν απ’ τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ), ενώ τα ματς της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στο τριήμερο 10-12 Ιανουαρίου 2023.

Τα ζευγάρια της φάσης των “16” :

(1) Ολυμπιακός – Ατρόμητος
(2) Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου
(3) Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος
(4) Λαμία – Καλλιθέα
(5) Λεβαδειακός – Άρης
(6) ΠΑΕ Κηφισιά – ΑΕΚ
(7) Καλαμάτα – ΠΑΟΚ
(8) Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Αγίου Νικολάου

Προημιτελική φάση :

(1) Νικητής 7 – Νικητής 3
(2) Νικητής 1 – Νικητής 5
(3) Νικητής 8 – Νικητής 4
(4) Νικητής 6 – Νικητής 2

Ημιτελικά

Νικητής 4 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 1

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected