Κατηγορίες
Basket

Επέστρεψε ο Giannis, επέστρεψαν οι επιβλητικές νίκες (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς με έξι απουσίες, κάτι όμως που δεν τους επηρέασε, αφού έφθασαν στη νίκη με 113-98 στο «Fiserv Forum».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 16π., δώδεκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, τη διαφορά όμως έκαναν ο Μπρουκ Λόπεζ με 29π. και πέντε ριμπάουντ και ο Τζόρνταν Νουόρα με 21π. Άλλους 10π. και έντεκα ριμπάουντ είχε ο Μπόμπι Πόρτις, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 1.55’, με απολογισμό δύο ριμπάουντ και μία ασίστ. Τα «ελάφια» επανήλθαν στο δρόμο των επιτυχιών έπειτα από αρνητικό σερί δύο ηττών.

Από 23π. έβαλαν οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ντάριους Γκάρλαντ, με το δεύτερο να έχει τέσσερα ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, για τους εκπροσώπους του Οχάιο. Ο Ίβαν Μόμπλεϊ είχε, από την πλευρά του, 20π. και εφτά ριμπάουντ.

Στις νίκες επέστρεψαν και οι Χιούστον Ρόκετς, 101-92 τους Ντάλας Μάβερικς μες στο «American Airlines Center», χάρη στους 17π., τα έντεκα ριμπάουντ και τις οκτώ ασίστ του Κέβιν Πόρτερ Τζ., τους επίσης 17π., τα εφτά ριμπάουντ και τις έξι ασίστ του Τζέιλεν Γκριν και τους 14π. και τα εφτά ριμπάουντ του Αλπερέν Σενγκούν. Οι «Μαβς» δεν είχαν στη διάθεσή τους το Λούκα Ντόντσιτς, με τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. να «σταματάει» στους 28π., τον Κρίστιαν Γουντ να έχει 26π. και οκτώ ριμπάουντ και το Σπένσερ Ντινουίντι να περιορίζεται στους 9π. με 3/18 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με δέκα ασίστ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected