Κατηγορίες
Διάφορα

Θρήνος για τον θάνατο της 33χρονης που «έσβησε» μέσα σε ταξί

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον τραγικό θάνατο μίας 33χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε ταξί την ώρα που πήγαινε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, νοσώντας από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από την πρώτη στιγμή διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν ποιος ήταν ακριβώς ο λόγος που η καρδιά της άτυχης 33χρονης δεν άντεξε και με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η 33χρονη ήταν παντρεμένη και είχε ένα παιδί μόλις 5,5 χρόνων ενώ νόσησε από κορονοϊό τη Δευτέρα.

Η ίδια αρχικά είχε ήπια συμπτώματα ωστόσο στη συνέχεια επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάστασή της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση και το ίδιο βράδυ ο σύζυγός της κάλεσε ένα ταξί για να την μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο το οποίο και εφημέρευε.

Ο οδηγός ταξί βλέποντας την εικόνα της άτυχης 33χρονη, την οποία χαρακτήρισε σοβαρή, ανέπτυξε ταχύτητα και έφτασε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο Βενιζέλειο.

Εκεί, τόσο ο οδηγός ταξί όσο και ο σύζυγός της 33χρονης άρχισαν να φωνάζουν σε γιατρούς να βγουν έξω.

Οι γιατροί πήγαν στο ταξί, είδαν την 33χρονη που δεν είχε σφυγμό και ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

«Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την νεαρή γυναίκα όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο Βενιζέλειο», αναφέρει στο cretapost, η ιατρός και αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected